0/0
0 0
Missa inte nästa fina box från GIRL:IT! För nya medlemmar: Om du nyligen fått din stora prova på-box så är det inte säkert att boxen som visas just denna gång blir din "Nästa box”.
Medlemstidning GIRL:IT Ny cool tidning med kändistema! Allt om coola Camila Cabello, stjärn-DIY och musik-kunskap.
Bok: Monstervakten Nelly Kes Gray Läsnivå Start: Nelly är inte rädd för monster. Sanningen är att hon faktiskt sitter barnvakt åt dem. Har du någonsin försökt lära en chund, en hund med sex ben, att sitta? Eller gjort pannkakor med en orange Squurm? Varje gång som Nelly ringer på dörren hos en monsterfamilj väntar nya utmaningar. Följ med på hennes galna barnvaktningsuppdrag! Du som prenumererar på GIRL:IT får denna bok ELLER En oväntad syster ELLER Vem duger?
Bok: En oväntad syster Av Olugbemisola Rhuday-Perkovich & Audrey Vernick Läsnivå 1 Det enda som Naomi och Naomi har gemensamt är sina förnamn. Ja, och att deras föräldrar har börjat träffa varandra. Suck! Naomi Maries mamma och Naomi Edith pappa tycker det skulle vara jättebra om deras döttrar blev bästa kompisar. Därför tvingar de Naomi och Naomi att gå med i en kodningsklubb, där de båda tjejerna måste hitta ett sätt att jobba tillsammans. Men kommer de även kunna hitta ett sätt att bli en riktig familj? Du som prenumererar på GIRL:IT får denna bok ELLER Monstervakten Nelly ELLER Vem duger?
Bok: Vem duger? Av Donna Cooner Läsnivå 2 Alla på Lindens skola är besatta av Värdig. Det är en ny app som lägger upp bilder av par, och frågar: Är tjejen värdig killen? Relationer går i kras samtidigt som rösterna och de elaka kommentarerna börjar trilla in. Till en början är Linden fokuserad på andra saker. Som den söta killen Alex Rivera. Sitt skrivande. Men snart blir hon också intresserad av Värdig. Vem är det som publicerar bilderna? Vilka är det som röstar? Och vad kommer att hända när strålkastarljuset plötsligt hamnar på ... Linden? Du som prenumererar på GIRL:IT får denna bok ELLER Monservakten Nelly ELLER En oväntad syster.  
Klubbpryl: Hörlurar Coolaste hörlurarna till en stjärna, nämligen DIG!                  
Klubbpryl: Memoryspel Nu kan du och dina vänner ha en rolig spelstund med stjärnglans!              
Klubbpryl: Poster Star Power-poster på Ariana och BTS att pimpa ditt rum med!      

Föräldrar: För enkla kundtjänstärenden, såsom ändra adress eller avbeställa en box, är ni varmt välkomna till vår nya Föräldrahörna på girlit.se/parents


Till Föräldrahörnan!