0/0
0 0
Missa inte nästa fina box från GIRL:IT! För nya medlemmar: Om du nyligen fått din stora prova på-box så är det inte säkert att boxen som visas just denna gång blir din "Nästa box”. Diamantbok! Du som har samlat alla böcker i GIRL:ITs läsnivå 2 får istället en Diamantbok i din box. Läs mer om den aktuella Diamantboken här nedanför.
Medlemstidning GIRL:IT: Ny stjärnfylld tidning med roliga artiklar! Allt om Mackenzie och andra favoritmusers, helt galna stjärnfakta och mycket mera, såklart.
Bok: Surfa lugnt, Jaxx! Av Jo Franklin Läsnivå 1 Jaxx har alltid varit en pojkflicka. Men plötsligt ändras allt. Killarna låter henne inte att vara med och spela fotboll. Hennes bästis förändras helt och hänger dessutom med Jaxx värsta fiende i skolan, Arabella. När faster Katie berättar att hon ska gifta sig … Visst skulle inte faster Katie tvinga Jaxx att klä sig en fluffig rosa brudtärneklänning ihop med elaka Arabella? Du som prenumererar på GIRL:IT får denna bok ELLER Du vet inget om mig.
Bok: Du vet inget om mig Av Sophia Bennett Läsnivå 2 Jag och min bästis Rose … tillsammans i ett band. Vi skulle sjunga ihop och ta oss till finalen av världens största musiktävling – Killer Act. Men så fick vi höra att en av oss måste bort. Fast ingen skulle ju någonsin dumpa sin bästa vän inför miljontals tittare … Eller? Om är så här att vara känd kan det kvitta. Alla pratar om oss, men ingen vet sanningen … Du som prenumererar på GIRL:IT får denna bok ELLER Surfa lugnt, Jaxx!
Diamantbok: Det är för sent att vilja hoppa av Av Stephanie Tromly Förlag: Vox by Opal Digby har varit borta i flera månader och Zoe börjar äntligen finna sig tillrätta i livet i River Heights. Hon har fått kompisar och en pojkvän och har inte varit inblandad i vare sig inbrott eller hot om att bli sprängd i luften. Men det varar inte länge. En dag står Digby utanför hennes dörr som om ingenting har hänt. Han bryr sig varken om Zoes förvåning över att han är tillbaka, eller hennes pojkvän Austins svartsjuka. Och kyssen som Zoe grubblat på ända sen han åkte verkar han ha glömt. Så hon bestämmer sig för att inte ha något med honom att göra, utan fortsätta med sitt nya problemfria liv. Men just det är inte lätt när Digby är i närheten. Det här är en Diamantbok, som bara skickas ut till den som har samlat alla böcker i GIRL:ITs läsnivå 2.
Klubbpryl: Star-phones In-ear-hörurar till en riktig stjärna – Du! Bekväma hörlurskuddar i olika storlekar ingår.            
Klubbpryl: Vlogg-boken Tips, trix och vloggdabok i ett. Allt du behöver – Hello Hollywood!      
Klubbpryl: Postermagasin 13 snygga posters. Pimpa ditt rum med style!    
Överraskning: Nagelsnäll överraskning!  

Föräldrar: För enkla kundtjänstärenden, såsom ändra adress eller avbeställa en box, är ni varmt välkomna till vår nya Föräldrahörna på girlit.se/parents


Till Föräldrahörnan!