0/0
0 0
Missa inte nästa fina box från GIRL:IT! För nya medlemmar: Om du nyligen fått din stora prova på-box så är det inte säkert att boxen som visas just denna gång blir din "Nästa box”. Diamantbok! Du som har samlat alla böcker i GIRL:ITs läsnivå 2 får istället en Diamantbok i din box. Läs mer om den aktuella Diamantboken här nedanför.
Medlemstidning GIRL:IT: Ny tidning fylld med roliga artiklar! Stor BFF-special, där du kan läsa allt om våra favvo-tvillingar Marcus & Martinus samt Lisa & Lena! Plus: Roliga test, gulligaste minigrisen, Kändisarnas bästisar och mycket mera!
Bok: I drömmarnas värld Av Judi Curtin och Roisin Meaney Läsnivå 1 Luke och Elma är brevvänner. Men ingen av dem vågar skriva om hur svårt de har det. Istället hittar de på allt möjligt. Fast egentligen är de mer lika varandra än de kan ana. Men när man inte kan låtsas längre, vad gör man då? Du som prenumererar på GIRL:IT får denna bok ELLER Flyga bort.
Bok: Flyga bort Lucy Christopher Läsnivå 2 Islas pappa blir sjuk och hamnar på sjukhus. Där möter hon Harry, en kille med hår som en seriefigur. Från ett fönster på sjukhuset ser Isla och Harry en vild svan i en sjö. Svanen försöker flyga, men kan inte. Om Isla bara kan hjälpa svanen att flyga kanske allt annat också löser sig? Du som prenumererar på GIRL:IT får denna bok ELLER I drömmarnas värld.
Diamantbok: Allt jag inte sa Av Yrsa Walldén Förlag: Vox by Opal Tänk att flytta till en helt ny stad utan att känna en enda människa. Tänk att börja på högskola och plugga manusskrivande för tv och film. Och tänk att möta Dena, ditt livs kärlek, som verkar känna precis som du. Tänk att hantera allt detta, ett nytt hem, nya vänner, ett nytt du, när allt du kan tänka på är en överväldigande kärlek som tar över hela din kropp. En känslosam debut som berättas ur ett Du-perspektiv. Det här är en Diamantbok, som bara skickas ut till den som har samlat alla böcker i GIRL:ITs läsnivå 2.
Klubbpryl: Belle i gosigt format Vår alldeles egna bästa kompis kommer hem till dig i den här boxen! Storlek: Höjd ca 13 cm    
Klubbpryl: Lyckokatt Belle skickar också med sin egen nyckelring, med ett fint tass- och kattavtryck!
Klubbpryl: Bästisspel Sanning eller Konka – Nellie Berntsson edition. Pinsamma frågor, roliga utmaningar, perfekt att spela tillsammans med bästisen!    
Överraskning: Supersöt överraskning!  

Föräldrar: För enkla kundtjänstärenden, såsom ändra adress eller avbeställa en box, är ni varmt välkomna till vår nya Föräldrahörna på girlit.se/parents


Till Föräldrahörnan!