0/0
0 0
Missa inte nästa fina box från GIRL:IT! För nya medlemmar: Om du nyligen fått din stora prova på-box så är det inte säkert att boxen som visas just denna gång blir din "Nästa box”. Diamantbok! Du som har samlat alla böcker i GIRL:ITs läsnivå 2 får istället en Diamantbok i din box. Läs mer om den aktuella Diamantboken här nedanför.
Medlemstidning GIRL:IT: Ny tidning fylld med roliga artiklar! Maxat med GIRL:POWER i månadens tidning! Plus: Zupercoola Zendaya, supersöta (och jättetrötta) sengångaren och mycket mera, såklart.
Bok: Ingenting är omöjligt Av Robin Stevenson Läsnivå 1 Cassidy Silver har inte något bra år. Hennes mamma, som är konstnär, har inte tid att bry sig om dotterns problemfyllda liv i sjunde klass. Cassidys nördiga lillebror blir mobbad och hennes bästa kompis har börjat hänga med skolans elakaste tjej. Så träffar Cassidy Victoria och allting förändras. Victoria verkar ha magiska krafter – men talar hon verkligen sanning? Du som prenumererar på GIRL:IT får denna bok ELLER Trassliga hemligheter.
Bok: Trassliga hemligheter Av Anne-Marie Conway Läsnivå 2 Maddie har slutat prata. Hon sörjer sin farmor som har gått bort. Hennes mamma verkar bara intresserad av hennes lillebror och dessutom har pappa börjat träffa en mystisk kvinna … Inte konstigt att Maddie håller allt inom sig! Men när hon plötsligt måste samarbeta med Kieran Black – skolans bråkstake – börjar hon må bättre igen. Tills en ny stor hemlighet skakar hennes värld. Ska hon våga möta sina värsta rädslor? Du som prenumererar på GIRL:IT får denna bok ELLER Ingenting är omöjligt.
Diamantbok: Damaskus Sölvesborg Av Per Nilsson Förlag: Rabén & Sjögren Leo har levt hela sitt liv i Sölvesborg, Nour är född i Damaskus. Nu går de i samma klass på gymnasiet, men de har aldrig pratat med varandra. Under en utedag med klassen hamnar Leo och Nour i ett vindskydd mitt i skogen. Nour har skadat foten, de är genomblöta, det är kallt och det mörknar. De måste hjälpas åt för att överleva. Och de måste prata. Det här är en Diamantbok, som bara skickas ut till den som har samlat alla böcker i GIRL:ITs läsnivå 2.
Klubbpryl: Skrivblock Powerblock! Rosahäftigt i en värld av drömmar och möjligheter. Skriiiv! Storlek: Ca 21 x 16 cm          
Klubbpryl: Pennskrin Powerfodral! Turkosblått och skimrande – till pennor och power-hemlisar. Storlek: Ca 20 x 8 cm    
Klubbpryl: Bokmärke Hello, Hippo! Ditt starkaste (och smartaste, och sötaste ...) bokmärke – ever!    
Överraskning: Dekorativ överraskning!  

Föräldrar: För enkla kundtjänstärenden, såsom ändra adress eller avbeställa en box, är ni varmt välkomna till vår nya Föräldrahörna på girlit.se/parents


Till Föräldrahörnan!