0/0
0 0
Missa inte nästa fina box från GIRL:IT! För nya medlemmar: Om du nyligen fått din stora prova på-box så är det inte säkert att boxen som visas just denna gång blir din "Nästa box”.
Medlemstidning GIRL:IT Ny cool tidning med en massa kul! Här hittar du exklusiv intervju med eMMa, kul test, tips på coola skolprylar och roliga tankenötter.
Bok: Prinsessan Vet Allt - och de försvunna prinsarna Av Babette Cole Läsnivå Start: Den här sagan har allt: blivande prinsessor, illaluktande troll, en smart jätte, en listig häxa, hundratals grodor och paddor och – såklart – Prinsessan Vet Allt! Prinsessan Vet Allt är inte som andra prinsessor: hon kör motorcykel, vill aldrig gifta sig och det är hon som räddar prinsarna. Nu kör vi! Du som prenumererar på GIRL:IT får denna bok ELLER Emily Sparkes och kompiskatastrofen ELLER Tvillingar.
Bok: Emily Sparkes och kompiskatastrofen Av Ruth Fitzgerald Läsnivå 1 Precis när Emily fått ett nytt småsyskon så flyttar hennes bästa kompis hela vägen till WALES, som ligger typ i andra änden av landet! Som om det inte var illa nog riskerar hon att bli ihop-parad med Tönt-Gavin på den kommande skolutflykten. Eh, nej tack?! Nu när den nya tjejen Chloe börjar i klassen ser Emily sin chans att slippa Tönt-Gavin och bestämmer sig för att försöka bli hennes nya bästis. Men Zusanna, Emilys ärkefiende, har exakt samma plan … Du som prenumererar på GIRL:IT får denna bok ELLER Prinsessan Vet Allt - och de försvunna prinsarna ELLER Tvillingar.
Bok: Tvillingar Av Sonya Mukherjee Läsnivå 2 Hailey och Clara har bott i samma lilla stad hela livet. Där är det inte längre någon som reagerar på att de är sammanvuxna tvillingar och sitter ihop vid ryggen. Men examen närmar sig. Det är dags att börja tänka på framtiden. Clara vill helst stanna och studera astronomi, medan Hailey vill ge sig ut i världen och se vad den har att erbjuda. Men hur gör man sina egna tankar och drömmar fria från sin systers, när man bokstavligen sitter ihop med varandra? Du som prenumererar på GIRL:IT får denna bok ELLER Prinsessan Vet Allt - och de försvunna prinsarna ELLER Emily Sparkes och kompiskatastrofen.  
Klubbpryl: Pennskrin Fint pennskrin i plåt till alla dina pennor och småprylar!                  
Klubbpryl: Penna och suddgummi Gullig penna och suddis att lägga i ditt nya pennskrin!              
Klubbpryl: Nyckelband Häng nyckeln runt halsen så vet du alltid var den är!      

Föräldrar: För enkla kundtjänstärenden, såsom ändra adress eller avbeställa en box, är ni varmt välkomna till vår nya Föräldrahörna på girlit.se/parents


Till Föräldrahörnan!