0/0
0 0
Missa inte nästa fina box från GIRL:IT! För nya medlemmar: Om du nyligen fått din stora prova på-box så är det inte säkert att boxen som visas just denna gång blir din "Nästa box”. Diamantbok! Du som har samlat alla böcker i GIRL:ITs läsnivå 2 får istället en Diamantbok i din box. Läs mer om den aktuella Diamantboken här nedanför.
Medlemstidning GIRL:IT: Ny cool tidning med roliga artiklar! Allt om Dua Lipa, massa bling, tips till julklappsönskelistan och mycket mera, såklart.
Bok: Tim & Jag Av Anne Booth Läsnivå 1 Anna har det tufft. Pappa är utomlands och mamma lägger knappt märke till att hon har en dotter. Allt hon bryr sig om är Annas lillebror, den för tidigt födda bebisen Jack. Och i skolan går ALLT fel … Den enda Anna kan prata med är sin hund, Tim. Men vad händer om Tim försvinner? Du som prenumererar på GIRL:IT får denna bok ELLER En lottomiljonärs dotters dagbok.
Bok: En lottomiljonärs dotters dagbok Av Penelope Bush Läsnivå 2 Charlotte har en kort önskelista: En riktig semester, ett eget rum och någonstans att ställa sina böcker. När hennes mamma vinner på lotto går hennes önskningar plötsligt i uppfyllelse. Livet har aldrig varit bättre! Men så börjar saker gå snett. Har det något att göra med Charlottes önskningar? Är allt Charlottes fel? Du som prenumererar på GIRL:IT får denna bok ELLER Tim & Jag.
Diamantbok: Vakuum Av Mia Öström Förlag: Gilla Böcker I Jonnas familj är det viktigt med ordning och reda, var sak på sin plats. Vissa i huset och andra på kyrkogården. Det är snart ett år sedan hennes storebror Johan tog sitt liv, och tydligen hög tid att städa ur hans rum och göra om det till arbetsrum. Men vad rör det Jonna? Hon är ju inte där, hon svävar omkring i tomma rymden, så långt bort man inte kan komma. Samtidigt går hon omkring på marken, med Johans vinterjacka på sig. Och i jackfickan hittar hon en lapp, som får henne att ta tåget norrut. Det här är en Diamantbok, som bara skickas ut till den som har samlat alla böcker i GIRL:ITs läsnivå 2.
Klubbpryl: Light-diamonds Blinga ditt rum i höstmörkret med den här fina ljusslingan! Obs! Batterier ingår ej.            
Klubbpryl: Fingervantar med klös i! Meow! Kattcoola fingervantar för kyliga dagar. Bli unik på skolgården! Tvättas före användning.        
Överraskning: Blingig överraskning till dig!    

Föräldrar: För enkla kundtjänstärenden, såsom ändra adress eller avbeställa en box, är ni varmt välkomna till vår nya Föräldrahörna på girlit.se/parents


Till Föräldrahörnan!