0/0
0 0
Missa inte nästa fina box från GIRL:IT! För nya medlemmar: Om du nyligen fått din stora prova på-box så är det inte säkert att boxen som visas just denna gång blir din "Nästa box”.
Medlemstidning GIRL:IT Ny cool tidning med fokus på hobbyer! Här hittar du pyssel, sommartips, annorlunda hobbyer och sommarbingo!
Bok: Mysteriet med Klubbhuset Av Erica McGann Läsnivå Start: Cass och hennes bästa kompisar, Lex och Nicholas, är gänget på Bubbelgatan! De utreder brott, löser mysterier och är med om spännande äventyr. De har till och med ett eget, hemligt klubbhus! Gänget gör sig snabbt hemma i klubbhuset, där de börjar planera sitt nästa äventyr, då de inser att någon använder klubbhuset när de inte är där?! Saker flyttar på sig, kakor försvinner och dörren står öppen när de kommer. Vem är det som använder deras klubbhus? Du som prenumererar på GIRL:IT får denna bok ELLER Runornas gåta – ett vikingamysterium ELLER Världen bakom tavlorna.
Bok: Runornas gåta – ett vikingamysterium Av Janina Ramirez Läsnivå 1 Alva rusar genom skogen i nattens mörker med sin tama varg, Fenrir. Att vara ute ensam när främlingar landat på ön, folk har försvunnit och det ryktas om en hemlig skatt är kanske inte det klokaste. Men om hon någonsin vill bli en utredare som sin farbror Magnus måste hon våga ta risker. Hon måste vara först vid brottsplatsen, innan alla ledtrådar försvunnit! Vad Alva upptäcker skapar fler frågor än svar och snart har hon påbörjat en farlig resa – kommer den leda till sanningen, eller skatter? Du som prenumererar på GIRL:IT får denna bok ELLER Mysteriet med Klubbhuset ELLER Världen bakom tavlorna.
Bok: Världen bakom tavlorna Av Alexander Vance Läsnivå 2 Det finns en värld bakom tavelduken. En värld där konst lever, andas, skapar och förstör. Claudia Miravista älskar konst, men ser bara det som finns på ytan. I alla fall tills pojken Pim dyker upp i en av hennes tavlor. Pim har varit instängd i världen bakom duken i flera hundra år, på grund av en elak häxas förbannelse. Claudia är hans enda hopp att bli fri. Med hjälp av en gammal konstnär och hennes magiska matlagning kommer Claudia in i konstens underbara och skrämmande värld. Claudia måste förstöra häxans makt och befria Pim. Men ingenting är riktigt som det verkar vara. Inte ens vänskap. Du som prenumererar på GIRL:IT får denna bok ELLER Mysteriet med Klubbhuset ELLER Runornas gåta – ett vikingamysterium.  
Klubbpryl: Frisbee Lägg ner mobilen och utmana familj och kompisar med coolaste frisbeen. Garanterat kul!                  
Klubbpryl: Skosnören Sötaste skosnörena får dina skor att glänsa.              
Klubbpryl: En ska bort En bok med gulliga bilder, kluriga gåtor och rolig fakta!      

Föräldrar: För enkla kundtjänstärenden, såsom ändra adress eller avbeställa en box, är ni varmt välkomna till vår nya Föräldrahörna på girlit.se/parents


Till Föräldrahörnan!